ajándékutalvány

Home / ajándékutalvány


Ajándékozd meg szeretteidet is a kunyhószállás-élménnyel! Néhány nap pihentető elvonulás, belefeledkezés az erdő susogásába, lelassulás a hamisítatlan slow nyaralás stílusában, avagy a Dunakanyar felfedezése stílusos és minőségi boutique-környezetben mindenki számára tökéletes ajándék lehet. A megajándékozott szabadon felveheti velünk a kapcsolatot és válogathat az időpontjaink között. Minden utalvány a kiállítástól számított 1 éven belül felhasználható és szabadon bővíthető további napokkal, illetve kiegészítő szolgáltatásokkal!

A fizikai utalványaink csipkeszegéllyel díszített merített papírból, kézzel készülnek és bár van egy alapszövegünk, szívesen kiegészítjük, módosítjuk a Te elképzelésed szerint, hogy tökéletesen a Megajándékozottra szabhasd az ajándékot. Az utalvány igény szerint ajánlva kerül feladásra a Megrendelőnek, aki azután személyesen adhatja át az ajándékot. 
Az utalvány értékét a megrendelő határozza meg, tetszőleges számú éjszaka, illetve csomagajánlat is vásárolható utalvány formájában. Az utalványok minimum értéke egy éjszaka ára. Figyelem! A minimum foglalás minden esetben 2 éjszaka, tehát ebben az esetben érkezéskor, a helyszínen fizetendő a második éjszaka ára.

Elérhető digitális utalványunk is, amelyet a fizetést követően azonnal küldünk emailben a Megrendelő email címére.

Ajándékutalvány rendeléséhez, kérünk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot a foglalas@meredely.hu email címen!