Információ és foglalás: foglalas@meredely.hu

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Tulajdonos: Schubert Andrásné Dombai Dóra

Cégadatok: Schubert Andrásné Dombai Dóra e.v.

Székhely: 1214 Budapest, Rakéta u. 35.

Adószám: 68068576-1-43

Elérhetőség: foglalas @ meredely.hu

Tárhely-szolgáltató: Magyar Hosting Kft.

H-1132 Budapest
Victor Hugo u. 18-22.
+36 1 700 2323
info@tarhely.com

A Meredély Kunyhószállás weboldalának (http://meredely.hu) böngészésével a felhasználó elfogadja az itt meghatározott jogi nyilatkozatot.

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag online, elektronikus formában ehelyütt érhető el, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik.

A weboldalon megjelenített formai és tartalmi elemek, különösen a képi, audiovizuális és szöveges tartalmak, úgy mit cikkek, tájékoztatók, blogposztok, leírások vagy bármely más szerzői mű szerzői jogi oltalom alatt áll. Mindennemű jogosulatlan felhasználás jogi eljárást von maga után.

Jelen Felhasználási feltételek alkalmazására és értelmezésére a magyar jog, így különösen a Ptk., a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései az irányadók.

 

Felhasználási feltételek

Jelen Felhasználási feltételek a http://www.meredely.hu webcímen elérhető Meredély Kunyhószállás honlapján, továbbiakban: Portál (üzemeltető: Schubert Andrásné Dombai Dóra ev., székhely: 1214 Budapest, Rakéta u. 35.) böngészését és a rajta keresztül igénybevett szolgáltatások feltételeit tartalmazzák. A jelen felhasználási feltétel hatálya kiterjed minden felhasználóra, akik a Portál böngészésével tudomásul veszik és elfogadják a felhasználási feltétel itt közölt tartalmát.

A Portál tulajdonosa jogosult az itt feltüntetett szabályzatot a hatályos jogszabályokkal összhangban, előzetes figyelmeztetés nélkül, egyoldalúan módosítani. Ezekről a módosításokról a Portál tulajdonosa felhívásban, esetenként a regisztrált felhasználók számára emailben ad tájékoztatást. A Portál további használatával, böngészésével a felhasználó automatikusan elfogadja a változásokat.

A felhasználó az adatkezelési tájékoztatót a főoldali, közvetlen menüponton kívül innen érheti el.

Foglalási feltételek

SZÁLLÁSFOGLALÁS ÉS FIZETÉS

 • A vendégház 2 fő részére foglalható, valamint szüleivel együtt utazó, 3 év alatti kisgyermeket díjmentesen tudunk fogadni.
 • Minimum 2 éjszaka foglalható!
 • Áraink forintban, éjszakánként értendők és a teljes házra vonatkoznak.
 • Áraink nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, melynek összege 400 HUF/fő/éj. Megfizetése alól mentesülnek a 18 éven aluli személyek, valamint a felsőoktatási intézmény nappali tagozatán tanulók.
 • A weboldalunkon található foglalási űrlap (http://meredely.hu/foglalas) elküldése után minden esetben emailben küldjük meg névre szóló, egyedi ajánlatunkat. A foglalás az ezen ajánlatban szereplő foglaló megfizetésével válik véglegessé. A megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a foglaló nevét, valamint az érkezés dátumát. A foglaló megfizetésére 3 banki munkanap áll rendelkezésre. A foglaló megfizetésének hiányában a foglalás törlésre kerül.
 • A szállásdíj foglalón felüli összegét az érkezés előtt 3 munkanappal kérjük banki átutalással megfizetni. Erről emailben emlékeztetőt küldünk.
 • OTP SZÉP-kártyás fizetés esetén a fizetési ütemezés eltér. A foglalás után minden esetben egyedi ajánlatot küldünk emailben, amelyet ha a foglaló válaszában elfogad, az OTP SZÉP-kártya oldalon tudja az ajánlatban meghatározott határidőig a szállásdíj teljes összegét – az idegenforgalmi adót kivéve – egyenlíteni. A szállásdíj ilyen módon történő megfizetését követően ugyancsak elektronikus számlát küldünk a foglaló email címére.
 • A foglalóról, valamint a szállásdíj fennmaradó részéről, illetve az idegenforgalmi adó összegéről minden esetben a foglaló személy számára elektronikus számlát küldünk.
 • Karácsonykor (december 24-27) és szilveszterkor (december 30-január 2.) felár ellenében tudunk foglalást fogadni.
 • Last minute foglalások készpénzben is teljesíthetőek az érkezés napján. 3 napon belüli foglalás esetén, kérünk, minden esetben telefonon keressetek!
 • Kizárólag az előzetesen bejelentkezett személyek tölthetik vendégházunkban az éjszakát.

KULCSÁTVÉTEL

 • A kulcsok átvételéhez szükséges tudnivalókat 2 nappal az érkezés előtt, a szállásdíj teljes összegének kiegyenlítése után küldjük meg.

CHECK IN

 • Az érkezés napján a vendégház 14 órától átvehető. Érkezni az adott napon 14 órát követően bármikor, rugalmasan lehetséges. 20 óra utánra tervezett érkezést kérünk lehetőség szerint előre jelezni!

CHECK OUT

 • A távozás napján 10 óráig van lehetőség kijelentkezni a vendégházból. (Egyes, előre jelzett esetekben és a foglaltságtól függően van lehetőség későbbi kijelentezésre, ez azonban mindig konkrét megegyezés tárgyát képezi.)

DOHÁNYZÁS

 • Vendégházunk (beleértve a télikertet is) szigorúan nemdohányzó! Dohányzásra a kertben van lehetőség.

KISÁLLATOK

 • Szeretettel és felár nélkül várjuk a négylábú családtagokat is!
 • Megkérjük a házikedvenccel érkező vendégeinket, hogy a négylábú családtagok NE használják az ágyat!
 • Amennyiben szükséges, 4000 HUF takarítási díjat számolhatunk fel a háziállatok után.

FELSZERELTSÉG

 • Az alvás kényelmét queen size ágy és magas minőségű, egyiptomi pamut ágynemű szolgálja.
 • A teakonyha főzőedényekkel és étkészlettel felszerelt. Hűtőszekrény fagyasztóval, elektromos főzőlap, mikrohullámú sütő is rendelkezésre áll néhány alapvető fűszerrel, sóval, olajjal, ecettel együtt.
 • A fürdőszobában egyszemélyes dézsakád, mosdó és WC található.
 • A kertben grillezésre is van lehetőség, ezt az igényt kérjük a foglaláskor jelezni!

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

 • A foglalások 14 nappal korábban törölhetők, ebben az esetben a foglaló teljes összege visszajár.
 • A foglalás 14 napon belüli lemondás esetén a foglaló összege (a teljes ott-tartózkodás 50%-a) NEM jár vissza. (Amennyiben előzetesen a szállás teljes ára átutalásra került, természetesen a foglaló után fennmaradó 50%-ot visszatérítjük.) Ebben az esetben a foglalás egy éven belül szabadon áthelyezhető.
 • Az érkezést megelőző 2 naptári napban történő lemondás esetén a teljes összeg fizetendő. Ebben az esetben a foglalás egy éven belül szabadon áthelyezhető.

VIS MAIOR

 • Kérjük a leendő vendégeinket, hogy vegyék figyelembe a Meredély Vendégház sajátos elhelyezkedéséből adódó vis major helyzeteket! Mivel a vendégházunk fent a hegyen, erdei részen található, szélsőséges időjárási körülmények között, kiváltképpen nagy hóesésben elképzelhető, hogy autóval nem járható, nehezen megközelíthető. Amennyiben időjárási körülmények miatt nem tudjuk fogadni a vendégeinket, a foglalás díjmentesen áthelyezhető 6 hónapon belül.

A Meredély Vendégházat annak teljes felszerelésével minden vendég saját felelősségére használhatja!