A Dunakanyar Őszi Arca csomag

Home / A Dunakanyar Őszi Arca csomag

Elmúlt a nyár, de máris új kalandokra vágysz? Vagy épp ellenkezőleg: a nyári hőség után most érzed magad igazán elemedben? Most végre magadhoz ölelnéd a világot?

 

A Dunakanyar ősszel a legcsodálatosabb!

Ha szereted a langyos őszi esték bágyadt fényeit, a strandolóktól hangos vízpart kiürült csendjét, a hullámokat figyelni a fövenyen, vagy hosszú túrákat tenni a lombjait ezer színben felvonultató erdőben, akkor a lehető legjobb helyen jársz a Budapesttől alig egy órányi úttal megközelíthető Dunakanyarban. Ezernyi illat mindenütt, a gyümölcsöskertek dúsan ontják gazdagságukat, a természet káprázatos színekkel örvendeztet meg. Ehhez már csak egy pohár komoly vörösbor kell, hogy elandalítson. Ezt elképzelve alkottuk meg az őszi csomagajánlatunk részleteit, hogy tökéletesre kerekítse az őszi pihenést. Hát persze, hogy a jó bor sem maradhatott ki belőle – ami már az érkezéskor várni fog Rád!

De nem csupán a szüret hangulatában él az ember, a környék legnagyszerűbb, prémium szálasteáit is felkutattuk neked, hogy exkluzív tálalásban, ráadásként plusz kulináris különlegességekkel körítve élvezhess egy klasszikus teaszeánszot, amelyre az otthoni rohanásban fájóan ritkán van idő.

Kirándulótérképünk már bekészítve vár, a kunyhóhoz közelebb van a Vöröskő, mint a 11-es országút. Ha pedig a hosszú, erdei kirándulás végén semmi másra nem vágysz, mint megpihenni és nyakig elmerülni egy dézsányi forró fürdőben, a gerendán már ott vár az illatos gyógynövényekkel kevert fürdősó és talán egy kis fiola masszázsolaj is…?

Vesd bele magad az ősz varázsába, mielőtt megérkezik a tél!

Mi található a “A Dunakanyar Őszi Arca” csomagban?

– 2 éjszaka szállás

– a boutiqe szállás és a kert teljeskörű, kizárólagos használata, mely tartalmazza:

– pihenés exkluzív minőségű, egyiptomi pamut ágyneműk és lélekemelő antik textíliák között

– kádfürdő a dézsakádban

– idilli pihenés a kertben, a ház melletti teraszon

A csomag ezen felül extraként tartalmazza:

– elegáns Hollóházi porcelánkészletbe szervírozott teaceremónia a dunakanyarbéli Teaprogramok.hu-tól mézkülönlegességgel és házi aprósüteménnyel

– gyógynövényes fürdősó-bekészítés a dézsakádhoz

– borbekészítés – megkoronázni az őszi estéket

 

Ár: 69.000 HUF + idegenforgalmi adó 400 HUF/fő/éj

Foglalható: 2019. december 1-ig

Ne felejtsd el a foglalási űrlap kitöltésekor a csomagoknál kiválasztani A Dunakanyar Őszi Arca csomagot!

 

[booking nummonths=3]

 

Az adatkezelési tájékoztató itt érhető el.

A felhasználási feltételek itt érhetők el.