Home / 4446

Rendszeresen fáradtabban érkezel haza a nyaralásból, mint ahogyan elindultál?

Idén gondolj a nyári pihenésre másként!

Tervezz velünk ezúttal egy erdei, lelassulós, befelé figyelős, igazi slow nyaralást a tökéletes pihenés és a hosszantartó feltöltődés érdekében. A Meredély Kunyhószállással szerettünk volna létrehozni egy olyan kis zugot, a szívnek kedves búvóhelyet, mint amilyeneket a mesékben látni. Ahol azt érezzük, ha belépünk, hogy ez egy bár aprócska, mégis teljesen más világ, mint amit az elfoglalt hétköznapok ismétlődő sűrűjében megszoktunk. Fedezd fel a Dunakanyart, amikor a legszebb arcát mutatja, nyáron!

Hogy mi is az a “lagom”?

A híresen boldog nemzetnek számító svédektől ismerjük a lagom kifejezést, amely egy életmód, életviteli forma. A definíciója nem bonyolult:  lagom az, ami “nem túl kevés, nem túl sok”. A pont jó. A mértékletes. Az egyensúlyban lévő.

Az éppen elég.

Ez voltaképpen egy végtelenül egyszerű boldogságfilozófia. Megtalálni és megtartani viszont meglepő módon egyáltalán nem könnyű. Túlságosan kötnek a megszokásaink, a ritmus, amelyet a mindennapi életünk felvett. Tedd most le egy kicsit, keresd meg a te saját, belső egyensúlyodat és nyugalmadat! Legyen más ez az idei nyár, mielőtt legkésőbb szeptemberben visszatérünk a megszokott kerékvágásba. Ki tudja, lehet, hogy addigra annyira sikerül beépíteni ezt a szellemiséget, hogy hosszútávon meg tudjuk őrizni. A nyár is lehet a változás ideje!

Képzeld el, hogy egy mesebeli, erdei kiskunyhóban töltesz néhány napot. Reggel mezítláb sétálsz a puha fűben, a friss levegőn ráérősen költöd el a reggelidet. Hallgatod az erdő szüntelen susogását. Délelőtt felkapod a mindenféle jóval telepakolt piknikkosarat és lesétálsz a Dunapartra. Lábadat a hűs vízbe meríted, az évszázados fák árnyékában friss házi süteményt, sajtot, gyümölcsöt szemezgetsz, talán egy kis bort is kortyolsz mellé. Ha adsz magadnak időt egy tea megfelelő élkészítésére, reggeli italból valóságos ünneppé válik, amit a csodaszép porcelánkészlet tesz felejthetetlenné. Vagy bátran belevágsz valami újba és a megszokott reggeli életmentő ital helyett megismered a kávé egy új oldalát, exkluzív minőségben. Végül egy rövid, de ráérős séta után belépsz a Masszázs Balance Dunakanyar relaxáló világába és engeded, hogy a hétköznapok stresszének utolsó morzsáit is fellazítsa és száműzze egy szakavatott kéz egy kényeztető vagy frissítően élénkítő masszázs során.

Nos, ez maga a lagom.

Mi található a “Lagom-nyár a Dunakanyarban” csomagban?

– 3 éjszaka szállás

– a boutiqe szállás és a kert teljeskörű, kizárólagos használata, mely tartalmazza:

– pihenés exkluzív minőségű, egyiptomi pamut ágyneműk és lélekemelő antik textíliák között

– kádfürdő a dézsakádban

– idilli pihenés a kertben a ház melletti teraszon, a napozóágyon, vagy a romantikus tipinkben

A csomag ezen felül extraként tartalmazza:

– teaszeánsz-bekészítés egyenesen a Dunakanyarból Hollóházi porcelánban, prémium szálas teából VAGY különleges specialty kávéélmény Magyarország egyik úttörő kézműves kávépörkölő-manufaktúrájából

– Piknikkosár-bekészítés telis-tele házi finomságokkal

– 20% kedvezményt biztosító masszázskupon hölgyeknek kényeztető mézes masszázsra, az uraknak frissítő talpmasszázsra a rövid sétára található Masszázs Balance Dunakanyar prémium szalonjában

 

Ár: 89.000 HUF + idegenforgalmi adó 400 HUF/fő/éj

Foglalható: 2019. szeptember 1-ig

Ne felejtsd el a foglalási űrlap kitöltésekor a csomagoknál kiválasztani a Lagom-nyár a Dunakanyarban csomagot!

 

Foglalás

[booking nummonths=2]