3+1 kalauz a Dunakanyarhoz

Home / gasztronómia / 3+1 kalauz a Dunakanyarhoz
3+1 kalauz a Dunakanyarhoz

A Dunakanyar egész Magyarország egyik legvarázslatosabb vidéke, amely már hosszú-hosszú ideje vonzza ide és ihleti meg a művészeket, ejti rabul a természetjárókat. A csodaszép teremtett környezet adja a stabil alapot, az utóbbi években azonban a térség szolgáltatóipara is fellendült. Fokozatosan egyre több nívós szállás, gourmet étterem, sőt szervezett szezonális vagy állandó program közül válogathatnak a dunai táj szerelmesei.

 

S szerencsénkre, hogy ebből a széles kínálatból könnyen tudjunk válogatni, van néhány kalauzunk, akik úgy ismerik a térséget, mint a tenyerüket – s ezt a tudást készségesen meg is osztják velünk. Összegyűjtöttünk néhány olyan online portált, amelyekre érdemes figyelni, folyamatosan követni őket és megfogadni az ajánlásaikat!

Indulhat a Dunakanyar felfedezése!

  1. DunakanyarGO

Szellemes, friss hangú portál, amely pontosan tudja, mitől döglik a légy, s hogy mit keres a mai 20-30-40-es korosztály, ha pihenni szeretne, ha kultúrélményre vágyna, vagy enne egy igazán jót. Egyszóval tökéletesen beszélik a nyelvünket. Kereshetünk náluk célzottan programot, böngészhetünk a szálláslehetőségek közül (igazi ékszerdobozokra lehet találni!), és nagy szakértőik az aktív, kirándulós, természetjáró programoknak is.

Facebookon pedig itt találod őket.

2. I LOVE Dunakanyar

Ugyancsak egy profi megjelenésű portál, mindig ott vannak, ahol a Dunakanyarban éppen történik valami, úgyhogy érdemes folyamatosan szemmel tartani őket! A környék nívós szolgáltatóit ABC-rendben listázzák a váci natúrkozmetikum-mennyországtól a környék legtrendibb kempingjéig. Magazincikkeikben sokat foglalkoznak a tájegység természeti szépségeivel, érdemes itt túraútvonalakat böngészni!

Facebookon pedig itt találod őket.

Kép: Filipich Ervin via I LOVE Dunakanyar Facebook oldal

3. Hello Dunakanyar

Egy abszolút “trending” oldal a Facebookon, sokkal több követőt érdemelnek – s kitartó, színvonalas munkájukat elnézve nemsokára be is fogják hálózni az elhivatott Dunakanyar-rajongókat. Nagyon erős az Instagram-jelenlétük, szép fotókért is kifejezetten érdemes őket követni, ráadásul idén beindítják saját szervezésű túráikat is – mi biztosan velük tartunk majd.

+1. We Love Budapest “Dunakanyar kiadás”

Némileg kakukktojás a fővárost forradalmian új stílusban és szemszögből bemutató, immár nagyon jól ismert – sőt, balatoni testvéroldallal rendelkező – portál, amelyet mégsem hagyhatunk ki erről a listáról, mivel a WLB budapesti törzsgárdája sok év alatt összegyűjtött tapasztalatát rendszeresen kamatoztatja a Dunakanyarban is. A toplistáiról elhíresült ajánlóoldal rendszeresen listázza ezt a térséget is, érdemes tehát rájuk is kattintani, ha kíváncsiak lennénk a Duna-menti csodákra.ű

Facebookon pedig itt találod őket.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.